JUNIOR VERTONGEN

BOOK JUNIOR VERTONGEN

Instagram Twitter Youtube

about

Junior Barros, beter bekend als Junior Vertongen, is een content creator, YouTuber en presentator die is geboren in Nederland. 

Geboren in Spijkenisse, maar verhuisde op jonge leeftijd naar Antwerpen waar hij opgroeide. Sinds jongs af aan hield Junior zich altijd bezig met social media en kon het met iedereen vinden door zijn sociaal gedrag. Hierdoor wist hij zijn bereik te vergroten. 

Voordat hij social media ontdekte een verlegen type, maar had wel vrij veel vrienden. Vanaf het moment dat hij in de social media wereld terechtkwam, merkte hij snel dat hij het goed kon vinden met iedereen. Junior was actief op Twitter, plaatste veel statussen op Facebook waardoor hij zijn bereik vergrootte. Op een bepaald punt realiseerde Junior dat hij niet enkel sociaal kan zijn via het net, dus begon hij in de echte wereld ook meer en meer te praten. Omdat hij zoveel tijd spendeerde aan zij social media kanalen, wist Junior meteen dat hij hier iets mee moest doen in de toekomst. Junior kreeg vaak te horen dat hij dingen heel goed kan uitleggen en een vlotte prater was en dat hield hij in zijn achterhoofd. 

Junior heeft op verschillende manieren proberen doorbreken op social media. Hij was bijvoorbeeld model voor Siebenwear, de kledinglijn van Frenna, heeft gefigureerd voor enkele films en een bekende serie Undercover. Toch was Junior niet echt tevreden met dit dus bleef hij zoeken.

Junior had altijd wel het gevoel dat hij aan de slag zou gaan op YouTube, dus had hij in 2014 alvast een account klaargemaakt. 7 jaar later, in 2021, had Junior de smaak te pakken. Hij gooide zijn YouTube kanaal openbaar en lanceerde zijn eigen concept genaamd ‘Ben Jij Alert?!’. Het concept is het welbekend ja/nee spel, alleen gaf Junior een andere draai. In een conversatie van 90 seconden ondervraagt hij de kandidaten en zij moeten ervoor zorgen om zo alert mogelijk te blijven en geen ja of nee te zeggen. Wat opvallend was, was vooral dat er veel bekende namen deelnamen. Zo konden wij een video zien met Bizzey, Dopebwoy,Jonna Fraser, Delany, Bryan MG, Dikke en nog veel meer.

Presenteren was plots iets dat Junior met hart en ziel deed. Met zijn concept kan hij zijn presenteer skills verbeteren en kan hij zijn positie in de media klemmen. Junior wilt een van de grootste content creators worden van Benelux en uiteraard ook presentator in de mediawereld. Zijn voorbeeldfiguren zijn vooral Humberto Tan, Jandino en Defano Holwijn. Ooit wil Junior zichzelf willen vergelijken met YouTubers zoals Yung Filly, Chunkz, Enzo Knol, Supergaande,..

Van Junior kan je allerlei soorten content verwachten. Hij wilt de kijkers graag entertainen met humoristische content zoals straatvideo’s, maar ook gameshows. Met zijn groot bereik wilt hij naast alle speelse dingen, ook vooral de jeugd educeren en waarschuwen voor gevaar van social media, slechte vrienden, educatie, etc…

upcoming events

no events so far!

Cookie consent

Please choose which cookies you want to consent to.